HTML

Pesti Gonzo

Eldé elképzelt történetei a városból basszusokkal, lányokkal, cinizmussal, álmokkal, rumokkal és cigikkel

Friss topikok

Linkblog

Pesti ocsmánykodások

2009.02.17. 22:42 Eldé

 

Több este, több elképzelt története a városból. Nem létező cigánybűnözéssel, létező cigányzenével, kétséges szexszel és ihatatlan pálinkával

 
Hogy hol a határ a pAnk és a drumandbass között, hol a határ a jó és a rossz pálinka között, és hogy hol a határ a szűz és a nem szűz között, ki tudja. Igazából leszarom. Ezekkel a kérdésekkel nem lehet elindulni sehova. Főleg nem szerda este rewindra. Vagy akár szombat este Gödörbe.
 
 
 
Pedig szombaton cigány buliba mentünk, mint ahogy sokan mások. Hosszú sorok álltak az Erzsébet téren. Még hogy rasszizmus. A büszke, buzi zsidók valentin napon cigányzenét hallgatnak – nincs itt Magyarországon semmi gond. Ennyit a toleranciáról.
A ruhatáros csajtól megkérdezem, hogy betehetem-e, és ha igen, akkor miért ilyen olcsó. (150 Ft) Aztán elcsodálkozok, hogy a volt csajom, hogyan keveredett mellém aznap este. Aztán azon csodálkozom, hogy miért kívántam meg. Emiatt még a Gödör legszebb pultos lányának nevét sem tudtam meg. Kit érdekel. Nem ezek a lényeges dolgok.
 
Sokkal fontosabb, hogy mit keres mostanában ez a punk lüktetés a fülemben. Pergőktől, basszusoktól és torzított gitároktól lettem függő. A Youtube-om már magától kidobja a Kurva életetet az Alvintól. Sex and drugs and pAnks.
 
A bakonyi fiú gyanús pálinkával kínál buli előtt, de azért ennyire már én sem vagyok pAnk. Az a cucc már a műanyag flakont is feloldotta. Szóval inkább a kevésbé ártalmas hubival alapoztam. Amíg nem ittunk eleget, addig szakmáztunk. Veszprémi gyilkosság a téma. Ki ne unná már. Cigánybűnözés, zsidóalkoholizmus, magyarbeképzeltség. Leszarom
Felmegyünk corvintetőre. Már zúgnak a basszusok, és gyűlnek a kiscsajok. A bakonyi fiú azt mondja, itt úgysem lehet senkit összeszedni. Gondolom, tapasztalatból beszél. Aztán valaki pofára is ejti. Elhívja egy csaj csocsózni, majd ott terem a barátja is. Én csak felmérem a terepet, de tényleg nem lehet senkit összeszedni, nincs is értelme. A dubstep nem teszi alkalmassá a testet semmire. Hazamegyek. Kikészülök. Még mindig a Lány hiányzik.
 
 
“És szexszel gyógyítják a semmit”
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Ritka az ilyen ügy, lemegyek a keletihez, megismerem, felmegyünk. Letisztult szexualitás minden. Aztán mégis valami nagyon szürreálissá teszi. Eddig jó ötletnek találtam, hogy a rádiók minden éjfélkor lejátsszák a himnuszt.  Most már nem így érzem. Tudniillik minimum furcsa az, ha éppen a himnusz megy dugás közben. A „jó kedvvel, bőséggel” résznél végülis nincs semmi gáz, de azért „istent” becsempészni a hálószobába kifejezetten sértésnek érzem. Akkor már inkább Szűz Mária.
 
Finom borok, pizza, fű, szeretkezés. Átlagos este volt. (Mármint egy másik este.)
 
 
 
 
 
 
 

7 komment

Címkék: pálinka himnusz cigánybűnözés rewind

A bejegyzés trackback címe:

https://pestigonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr36949619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Novák Ákos · http://boldogsagprojekt365.hu 2009.02.20. 10:32:00

Élménybeszámolók, partiképek, videók és bulik: igyal.hu
Az ország első partyközösségi portálja!
Regisztráltál már?
igyal.hu

Eldé 2009.02.21. 00:51:27

lehet túlságosan szabadosnak lenni?

kru 2009.03.23. 21:59:04

oké el kell kezdeni valahol de ha érzed a pankot hallgathatnál jó pankzenét is.

mangorlo 2009.03.23. 22:06:03

@kru: jaja pl menni kell büdösökre most szerdán kamrába (lőrinc pap tré) belépés az gázos mer 800 pénz, de csapolt soproni az 250 ami jóság. ja és a zene na az a pankság

2009.03.23. 23:09:10

ez a kurva kotta olyan ismerős, mit bázseválsz testvír?

-=sportember=- · http://sportember.eu 2009.05.01. 07:01:53

A'szittem a jó dugás az, amikor isten megjelenik a hálószobában...
süti beállítások módosítása