HTML

Pesti Gonzo

Eldé elképzelt történetei a városból basszusokkal, lányokkal, cinizmussal, álmokkal, rumokkal és cigikkel

Friss topikok

Linkblog

A vodka-fröccs az új vodka-szóda

2013.04.19. 16:08 Eldé

Itt a tavasz és talán újra éled a Pesti Gonzo, ha mással nem is, egy kis elmélkedéssel biztos. Hogyan lehet két ismerőssel egy új ismeretlent teremteni úgy, hogy morálisan megingathatatlanok legyünk.

 

Szóval az úgy kezdődött, hogy egész nap azon dolgoztam, hogy vajon mit kell érteni az alatt, hogy fényevés. Mi az, hogyan kell csinálni, és aki csinálja, miért csinálja? Nyilván azért, mert nem tudják, hogy a fényt nem enni kell, hanem inni. Ez a probléma levezetés pont annyira volt rövid, mint amennyire a remény, hogy iszok egy fényt. Zárva volt. (kezdőknek: a fény a szénsavas vodka)Na, most akkor pótolni kell valahogy az élményt: legyen benne szóda, de ne csak úgy pőrén, meg ne is citromosan, mert azt unom, na meg ugye üssön is, de aztán meg mégse gondolja má’ senki, hogy alkoholista vagyok. Szóval kérni kell úgy magába egy vodkát, meg külön egy rozé fröccsöt. Ha megkérdezte volna valaki, hogy én ezt úgy együtt-e, akkor természetesen, mondom, hogy dehogy. Így már kész is a koktél, ami a legenda szerint képes a vodkát az agyba, az ízt a szájba az összes többit meg a gyomorba küldeni.

 

Nem kell lögybölni a gagyi pohár falán a bort és mondani, hogy hmm. Egyszerűen csak be kell rúgni…

 

1 komment

Címkék: vodka fény fröccs gonzo pesti

A bejegyzés trackback címe:

https://pestigonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr985235198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása